FotografFotograful este acela care va spune prin munca sa, povestea acelui eveniment si va trezi amintiri peste ani cand veti reviziona fotografiile.


Traind in mileniul vitezei cand nu mai avem timp sa facem fotografii de studio dar folosind echipamente profesionale de ultima generatie, sunt alaturi de voi pe tot parcursul evenimentului avand grija sa imortalizez toate momentele importante prin foto-reportaj, fotografie artistica sau sedinte individuale si Trash/Love the dress.

O mare importanta o are prelucrarea ulterioara a fotografiilor. De aceea, aici se consuma mare parte din timp, pana la predarea materialelor.

Ca si fotograf profesionist, pentru ca fac asta de peste 15 ani la toate tipurile de evenimente, dar mai ales nunta, stiu sa scot in evidenta ce aveti mai bun de oferit si sa ascund micile defecte, pe care le avem cu totii.  

Pentru ca fotografia este o arta si este ceva ce trebuie vazut, gasesti cate ceva din munca mea in sectiunea "Galerie" .

O fotografie, face cat 1000 de cuvinte.

De aceea, te invit dupa ce vizitezi Galeria, sa inchizi ochii si sa incerci sa iti imaginezi atmosfera din evenimentele fotografiate de mine. Daca vei reusi, inseamna ca am reusit sa-ti redau atmosfera printr-o fotografie si voi face asta si la evenimentul tau, ... daca nu... ei bine... cauta alt fotograf.  1. Pachet CORPORATE 275 Euro

400 fotografii in format digital, la rezolutie de printare pe DVD

Durata evenimentului maxim 6 ore.


2. Pachet BOTEZ 450 Euro

800 - 1000 fotografii in format digital, la rezolutie de printare pe DVD, din care 200 fotografii editate (luminozitate, contrast, culoare, crop).

Poze la biserica si restaurant.

1 album printat format 20x30 cm, 20 pagini.

Durata evenimentului: maxim 8 ore.


3. Pachet NUNTA 600Euro

800 - 1000 fotografii in format digital, la rezolutie de printare pe DVD, din care 200 fotografii editate (luminozitate, contrast, culoare, crop).

Poze la cununia civila, biserica si restaurant.

1 album printat format 30x30 cm, 30 pagini.


4. Pachet NUNTA DeLUXE 750Euro/900 Euro (cu sedinta Trash the DRESS)

1000 - 1500 poze in format digital, la rezolutie de printare pe DVD, 400 fotografii editate (luminozitate, contrast, culoare, crop).

Poze la cununia civila, biserica, sedinta foto cu mirii, minim o ora, intr-o locatie aleasa de comun acord, si la restaurant.

2 albume foto format 30x30 cm printat 30 pagini

Photobooth - 2 ore, numar fotografii nelimitat, format 10 x 15 cm


5. Pachet NUNTA DeLUXE DOUBLE & PHOTOBOOTH 1500/ 1850 Euro (cu sedinta Trash the DRESS)

2 fotografi pe intreaga durata a evenimentului.

1500 - 2200 poze in format digital, la rezolutie de printare pe DVD, 600 de fotografii editate.

Poze la cununia civila, biserica, sedinta foto cu mirii minim o ora intr-o locatie aleasa de comun acord si la restaurant.

2 albume foto format 30x30 cm 40 pagini fiecare.

Photobooth pe toata durata evenimentului, numar fotografii nelimitat, format 10 x 15 cm
 


« inapoi la Servicii evenimente